Kyra werkt via Corporate Capital in de financiële dienstverlening als medewerker klantondersteuning. Wij vroegen haar om iets te delen over haar ervaringen met Corporate Capital.

Ik ben eigenlijk via via met Corporate Capital in contact gekomen. Een goede vriendin van mijn zus werkt bij Corporate Capital dus zij vroeg mijn CV om te kijken wat ze voor mij konden betekenen. Zo hebben ze best snel wat passends kunnen vinden en zo is het gegaan. Ik zocht iets meer in de bedrijfsvoering, meer backoffice en iets waarin er ook wel groeimogelijkheden voor mij zouden liggen. Ik ben nu medewerker klantondersteuning en we doen alles van A tot Z als het gaat om bankgaranties. We stellen ze op, we hebben af en toe klantcontact, beëindigen bankgaranties en alles wat daar tussenin hoort dus ook het beoordelen en toetsen aan de voorwaarden van de bank. Sowieso de raakvlakken met juridische teksten, beoordelen daarvan etc. leek me hartstikke leuk om te doen. Naast de normale werkzaamheden doen we binnen ons team ook regelmatig Lean opdrachtjes. Als er iets moet worden verbeterd, kan je dus zelf met je verbetervoorstel aan de slag en dat vind ik ook echt interessant.

Ik ben inmiddels al aardig wat maanden aan de slag, ik kon heel snel al nieuwe processen binnen dit gebied aanleren en dat werd vanuit het team en management ook gestimuleerd. Ik heb hele fijne collega’s waarmee ik kan sparren en iedereen doet echt zijn best en we helpen elkaar altijd. Inmiddels wordt er ook vaak aan mij hulp gevraagd, bijvoorbeeld als er iets met spoed moet worden opgepakt dan weten ze me te vinden.

Het contact met Corporate Capital is echt goed, er wordt elke 2/3 maanden wel contact gelegd om te kijken hoe het loopt en hoe het gaat en dat is hartstikke fijn. zo voelt het niet alsof ik maar gewoon ergens ben gedropt om te werken en enkel m’n uren moet invullen. Er wordt echt goed contact gehouden en Corporate Capital is ook heel makkelijk te bereiken per mail en al helemaal via WhatsApp. Ook het meedenken in oplossingen etc. vind ik echt top. Hiervoor was ik elders gedetacheerd en daar ben ik echt wel anders van gewend dus dit is een heel fijne verandering. Hopelijk gaat het vanaf nu net zo goed verder, ik zie de samenwerking zeker nog voor lange duur zo voor me! Ik kijk ook uit naar meer mooie opdrachten als deze zou stoppen.

Hierin en vertellen zij over hun ervaringen met Corporate Capital. Ze nemen je mee in de eerste kennismaking met onze recruiters en vertellen over de samenwerking. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Corporate Capital voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Categorieën: Blogs

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *