Bruno Slappendel werkt via Corporate Capital als opleidingscoach KYC-operations Retail bij de Rabobank. Wij vroegen hem om iets te delen over zijn ervaringen met Corporate Capital.

Mijn naam is Bruno Slappendel en ik ben sinds 1 januari aan het werk voor Corporate Capital. Ik ben in contact gekomen met Corporate Capital via iemand waar ik al eerder mee gewerkt heb. Ik ben vanuit het buitenland teruggekeerd naar Nederland om te kijken wat er voor functie bij mij past. De functie die ik heb is opleidingscoach. Ik zorg ervoor dat nieuwe collega’s na een periode van 5 maanden zijn opgeleid en dat mijn huidige collega’s meer ervaren worden. Dit doe ik doormiddel van trainingen. Ik leg ze uit wat voor systemen wij gebruiken en hoe deze werken.

Het fijnst aan Corporate Capital vind ik dat er erg goed geluisterd wordt naar waar mijn behoeftes liggen. Als ik een opdracht krijg wordt er specifiek gekeken naar wat ik wil en kan. Ook als ik vragen heb wordt hier snel en duidelijk op gereageerd. Ik werk nog maar iets meer dan 2 maanden voor Corporate Capital en ik ben erg blij met de samenwerking.

Categorieën: Blogs

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *